Reserveren bij Klerkenhof

Welkom op onze reseveerpagina. Hieronder kunt u de data zien die nog beschikbaar zijn van zowel de 8 personen accommodatie als de 16 personen vakantiewoning. Reserveren en/of informeren naar de beschikbaarheid van één of beide vakantiehuizen of de groepsaccommodatie kunt u telefonisch of per e-mail met ons doen. Wij, familie Reinders en tevens gastheer van deze woningen zijn ook zelf woonachtig op het perceel. Wij zullen u dus altijd te woord kunnen staan. Ook spoedgevallen kunnen wij hierdoor dus snel beantwoorden. Onze contactgegevens kunt u op deze pagina vinden.

Beschikbaarheid  vakantiewoning (max. 8 personen)

Is een dag of een dagdeel lichtgroen gekleurd, dan is onze accommodatie nog beschikbaar. Is een dag rood gekleurd, dan zijn wij helaas al bezet.

Beschikbaar Bezet

Beschikbaarheid groepsaccommodatie (max. 16 personen)

Beschikbaar Bezet

Beschikbaarheid vakantiewoning (8 slaapkamers, 4 badkamers)

 

Reserveringsbevestiging/betalingen

Na uw reservering ontvangt u van ons een bevestigingsemail inclusief een overzicht van de kosten.
Wij vragen een aanbetaling van de kosten, na deze betaling is uw reservering definitief. U kunt dit bedrag overmaken op reknr. NL95 RABO 0105300381 t.n.v. J.P.M.H. Reinders. o.v.v. ‘aanbetaling + de boekingsperiode’. Het resterende bedrag incl. eventuele borg dient 1 week voor aankomst te worden overgemaakt. De borg is alleen van toepassing op de groepsaccommodatie en wordt na goed bevinden van de groepsaccommodatie contant terug betaalt