Reserveren bij Klerkenhof

Welkom op onze reseveerpagina. Hieronder kunt u de data zien die nog beschikbaar zijn onze vakantiewoning met 8 slaapkamers en 4 badkamers. Reserveren en/of informeren naar de beschikbaarheid van een vakantiehuis kunt u telefonisch of per e-mail met ons doen. Wij, familie Reinders en tevens gastheer van deze woningen zijn ook zelf woonachtig op het perceel. Wij zullen u dus altijd te woord kunnen staan. Ook spoedgevallen kunnen wij hierdoor dus snel beantwoorden. Onze contactgegevens kunt u op deze pagina vinden.

Beschikbaarheid  vakantiewoning (max. 8 personen)

Is een dag of een dagdeel lichtgroen gekleurd, dan is onze accommodatie nog beschikbaar. Is een dag rood gekleurd, dan zijn wij helaas al bezet.

Beschikbaar Bezet

Beschikbaarheid groepsaccommodatie (max. 16 personen)

Beschikbaar Bezet

Beschikbaarheid vakantiewoning (8 slaapkamers, 4 badkamers)

 

Reserveringsbevestiging/betalingen

Nadat u uw reservering heeft gemaakt, sturen wij u een bevestiging per e-mail waarin de kosten overzichtelijk worden weergegeven. Voor de definitieve bevestiging van uw reservering vragen wij u een aanbetaling van de kosten te voldoen. Het resterende bedrag, inclusief eventuele borg, dient uiterlijk 3 maanden vóór uw aankomstdatum te zijn overgemaakt. Houd er rekening mee dat de borg alleen van toepassing is op groepsaccommodaties en dat deze contant zal worden terugbetaald na een positieve inspectie van de groepsaccommodatie.